środa, 2 listopada 2016

Koktajl z musem z dyni



W ostatnim czasie dynia dominuje  w naszym menu. Była w pierogach, muffinach i zupach....jestem wprost dyniożercą. I na pewno to nie ostatni eksperyment  tym warzywem

Składniki:
140 g musu z pieczonej dyni
250 g jogurtu naturalnego
1 szklanka wody
2 obrane jabłka
250 mango
1 banan

Banana, jabłko, mango pokroić. Owoce wrzucić do blendera wraz musem z dyni i jogurtem, zmiksować. Następnie dolać wodę według upodobań gęstości i ponownie zmiksować.




5 komentarzy:

  1. Wyglada pysznie i na pewno jest bombą witaminową :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Ma piękny kolor. I pewnie jest pyszny. Pozdrawiam cieplutko:)

    OdpowiedzUsuń
  3. To dla mnie coś całkiem nowego. Wygląda przepysznie

    OdpowiedzUsuń
  4. Tak lubię pic koktajle a tak rzadko je robię :( Pyszny z chęcią się częstuję :)

    OdpowiedzUsuń