W ostatnim czasie dynia dominuje w naszym menu. Była w pierogach, muffinach i zupach....jestem wprost dyniożercą. I na pewno to nie ostatni eksperyment tym warzywem
Składniki:
140 g musu z pieczonej dyni
250 g jogurtu naturalnego
1 szklanka wody
2 obrane jabłka
250 mango
1 banan
Banana, jabłko, mango pokroić. Owoce wrzucić do blendera wraz musem z dyni i jogurtem, zmiksować. Następnie dolać wodę według upodobań gęstości i ponownie zmiksować.
Wyglada pysznie i na pewno jest bombą witaminową :)
OdpowiedzUsuńpycha !
OdpowiedzUsuńMa piękny kolor. I pewnie jest pyszny. Pozdrawiam cieplutko:)
OdpowiedzUsuńTo dla mnie coś całkiem nowego. Wygląda przepysznie
OdpowiedzUsuńTak lubię pic koktajle a tak rzadko je robię :( Pyszny z chęcią się częstuję :)
OdpowiedzUsuń