Pasty kanapkowe są przez nas bardzo uwielbiane, powstało już tyle wersji i kombinacji :) aż trudno zliczyć.
Ta z jest z dodatkiem rybki. No, ale ta rybka....
Szkoda tyko, że te które kupujemy do końca nie są zdrowe :( Najlepiej mieć ze sprawdzonego źródła. Odkąd obejrzałam pewien film dokładnie się przyglądam rybom.
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że pewnie tak jest z większością jedzenia w marketach.
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że pewnie tak jest z większością jedzenia w marketach.
Polecam obejrzenie tego dokumentu.
Cała prawda o rybkach
Cała prawda o rybkach
Składniki:
5 dużych jaj
100 g łososia wędzonego na zimno
pęczek szczypiorku
1 łyżka majonezu
1 łyżka jogurtu naturalnego
pieprz do smaku
Uwielbiam jajeczne pasty do kanapek! I z rybką, i bez :-)
OdpowiedzUsuńOj dawno nie jadłam :)
OdpowiedzUsuńPyszna, lubię takie pasty, a łososia wprost ubóstwiam ;)
OdpowiedzUsuńPasty jajeczne najczęściej robię na wiosnę. Przepis zapisuję. Tylko muszę zasadzić szczypiorek:) I będzie pyszne wiosenne śniadanko:) No i upiękę jeszcze chleb:)
OdpowiedzUsuńuściski Asiu:)
uwielbiam pasty,zwłaszcza jajeczne
OdpowiedzUsuń